La fira Platja d’Aro Nadal Shopping en marxa amb diverses novetats

Un tram de l’Avinguda de S’Agaró s’ha tancat al pas de vehicles

Des de les 11 està en marxa la segona edició de la fira Platja d’Aro que obre avui i demà fins a les 20.30 h. Platja d’Aro Nadal Shopping és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris amb el suport del consistori platjarenc.

El recinte firal està situat a l’Avinguda de S’Agaró, entre el giratori de l’Ajuntament i el carrer Miramar. Els estands ofereixen productes d’alimentació, gastronomia, artesania, complements, decoració i serveis.

Entre les novetats d’enguany hi ha el sorteig de menús gastronòmics, estades de cap de setmana al municipi o altres premis, gentilesa d’una quinzena d’establiments locals, o el reforç de la tematització del recinte.

L’esdeveniment també inclou diverses activitats com tallers de carta als Reis i de postals de Nadal, circ de jocs (avui a la tarda i demà diumenge), contes, flash mob dance (aquesta tarda) o globoflèxia (aquest matí).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.