La 7a edició del Ral·li Platja d’Aro Històric se celebrarà al febrer

Aquest vespre s’han lliurat els premis de la Copa Gironina 2019

El primer cap de setmana de febrer de l’any vinent, Castell-Platja d’Aro tornarà a ser l’escenari del Ral·li Platja d’Aro Històric, que donarà el tret de sortida a la Copa Gironina de Regularitat 2020. Es tracta de la prova més antiga de la Copa Gironina de Regularitat.

El ral·li tindrà lloc l’1 de febrer i, com sempre, els trams passaran per zones mítiques recordant trams i llocs mítics de les proves de la dècada dels 70, 80 i 90. La prova inclourà un recorregut de 400 quilòmetres amb una desena de zones de regularitat i es dividirà en dues seccions, la segona totalment nocturna amb trams exigents i que sortiran de la comarca.

El ral·li començarà a les 12 del migdia i acabarà passades les 11 de la nit, amb sortida i arribada a la Plaça d’Europa. La presentació de la pròxima edició del Ral·li Platja d’Aro Històric s’ha fet aquest dijous al vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament amb l’assistència de Vicenç Llenas, director de la prova, l’alcalde, Maurici Jiménez o el regidor d’Esports, Pedro Torres.

La setena edició s’havia de celebrar aquest mes de desembre, el pròxim dissabte 14, però es va posposar. Des de l’organització han explicat que es tractarà d’una experiència diferent i que agradarà molt en els equips, una quarantena a la darrera edició. Després de Nadal donaran a conèixer el reglament i s’obriran les inscripcions.

Recordem que l’any 2016, van guanyar la prova Pepe López Sobrado i Josue Sánchez amb un Simca Rallye. L’any següent, el triomf va ser per Josep Companyó i Anna Agustí (veïns de la Vall d’Aro) amb un Peugeot- 205 Rallye. L’any 2018, va encapçalar la classificació Enric Cabruja Coll i Enric Cabruja Casas amb un Mini 1000 de luxe.

En el marc de la presentació també s’han donat els premis de la Copa Gironina 2019 i s’ha presentat el calendari de proves Clàssic Rent Services 2020, organitzadors des de l’any 2016 del ral·li platjarenc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.