El govern de Castell-Platja d’Aro vol acomplir més del 75% dels seus compromisos electorals en aquest mandat

L’alcalde, Maurici Jiménez, aquest migdia, ha ofert la primera entrevista a l’emissora municipal

Maurici Jiménez ha explicat durant la seva primera entrevista a Ràdio Platja d’Aro com a batlle, que el govern del PSC, ERC i VAeC s’ha proposat arribar a la primavera de l’any 2023 havent executat, com a mínim, per damunt del 75% dels compromisos que portaven en els seus programes electorals.

L’alcalde ha dit que tenen molta feina al davant i des de la constitució de la corporació municipal,  el passat 15 de juny, tots els regidors i regidores del govern s’han posat a treballar de valent per posar-se al dia de les seves carteres.

En aquest sentit, el batlle ha avançat que el pròxim dimecres, 3 de juliol, se celebrarà un ple extraordinari per aprovar el nou cartipàs.

F1D965A1-E656-4F64-9D37-321B53C4BB68
Esteve Puigsegur entrevistant a Maurici Jiménez a l’Estudi Josep Sala de RPA

Afrontar les deficiències i recepcionar les urbanitzacions pendents, impulsar el nou model comercial consensuat amb el sector per ajudar en el petit i mitjà comerç, l’acabament del Passeig Marítim fins al Club Nàutic Port d’Aro, la construcció de la nova escola Fanals d’Aro, seguir desplegant el pla de sanejament, millorar l’eficiència energètica i la via pública o l’ampliació de serveis i edificis a la Masia Bas són alguns dels principals eixos d’actuació del tripartit d’esquerres en aquest mandat.

Malgrat que tenen majoria absoluta, el govern vol mantenir un diàleg fluid amb la resta de forces de l’oposició (Junts, Som i Ciutadans) per arribar a acords. Maurici Jiménez també ha defensat que, malgrat que dins el govern hi ha criteris diferents en política nacional, el tripartit de Castell-Platja d’Aro ha estat possible perquè les 3 formacions volen treballar, principalment, en clau local i per a les persones del poble.

Maurici Jiménez també ha refermat que vol ser l’alcalde de tots els veïns i veïnes i els temes que superin el marc local se sotmetran a debat i votació en els plens municipals perquè les decisions es prenguin entre totes les forces amb representació a la Casa de la Vila.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.