Castell-Platja d’Aro és el primer municipi de la Vall d’Aro en disposar d’una oferta de lleure i restauració reconeguda pel segell AMED d’Alimentació Mediterránia

La certificació AMED promou l’alimentació mediterrània i un estil de vida saludable

L’oferta de propostes de salut i lleure reconegudes per administracions supramunicipals i altres entitats de prestigi nacional i internacional creix a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

La darrera incorporació ha estat el restaurant Brinda, del Grup Andilana. Es tracta del primer establiment de la població i de la Vall d’Aro que obté el segell.

descarga

A escala municipal, també està reconegut per la certificació AMED, el conjunt de sis propostes de senderisme per fer a peu o en bicicleta de l’Ajuntament.

Es tracta de sis rutes autoguiades dins del terme municipal mitjançant el lloc web i l’aplicació per a dispositius mòbils “Natura Local“. Les explicacions dels itineraris estan disponibles en català, castellà, francès, anglès i alemany.

El ventall de rutes inclou el camí de ronda de S’Agaró, un itinerari per Fenals, una passejada per les escultures del poble, la Ruta de les fonts, una ruta pels estanys del Ridaura o una caminada per cala Rovira. Cada ruta es presenta amb una fitxa tècnica que informa de tots els detalls de la mateixa i es complementa amb altra informació d’interès ciutadà i turístic.

descarga (1)

AMED és un programa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que s’emmarca dins de l’estratègia de Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludable (PAAS) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat.  El pla es va posar en marxa l’any 2006.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.