Un grup de turistes es gasten 2.000 euros en els hotels de luxe Cosmopolita i Cala del Pi de Platja d’Aro i marxen sense pagar

També s’han vist afectats altres establiments hotelers de la Costa Brava i Girona

Un grup de cinc turistes del Regne Unit i Irlanda han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra i han passat a disposició judicial per marxar, presumptament, de diferents hotels de luxe de les comarques gironines sense pagar i utilitzant targetes falses.

Entre els establiments estafats per la banda hi ha el Cosmopolita Hotel Boutique & Spa, situat en el cor de Platja d’Aro,  i el Salles Hotel & Spa Cala del Pi, ubicat en un dels principals accessos al municipi. La policia catalana estima que haurien marxat sense abonar un import d’uns 2.000 euros, per estada. El grup hauria fet les reserves de diverses habitacions a través de portals de viatges d’internet i, un cop a l’establiment, haurien fet consums molt cars.

IMG_9419_opt

Els quatre homes i la dona detinguda, d’entre 27 i 29 anys, estan acusats de presumptes delictes d’estafa i apropiació indeguda, entre altres. Els fets es remunten a finals de juny i començament de juliol.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.