Les platges de Platja d’Aro s’omplen des de bon matí per combatre la primera onada de calor de l’estiu

Les temperatures continuaran pujant, especialment, el cap de setmana

Després d’una nit on ha estat complicat agafar el son per les temperatures altes i la xafogor, aquest dimarts el termòmetre no cedeix i els valors continuen essent propis d’una onada de calor (la primera d’aquest estiu) que s’intensificarà a partir de dijous i, especialment, durant el cap de setmana.

IMG_9411_opt

A mig matí, en el cor de Platja d’Aro, la temperatura dels termòmetres que hi ha a peu de carrer ja se situava en els 29 graus i, aquesta tarda, la temperatura sembla que continuarà pujant. El Meteorològic de Catalunya alerta de perill moderat de calor a la comarca del Baix Empordà entre el migdia i les sis de la tarda. Només hi ha set comarques catalanes amb aquest pronòstic o un grau de perill més alt.

IMG_9371_opt

Tot plegat ha provocat que des de bon matí, les platges del municipi fossin un espai de peregrinació de banyistes que volien combatre els efectes de la calorada i la xafogor amb una bona remullada. Els jocs d’aigua de la Plaça d’Europa o les ombres també han estat preferències de veïns i visitants.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.