Tretze restaurants de Platja d’Aro participen en les jornades
La campanya, s’allargarà fins al 13 de maig. Es tracta d’un menú dedicat al bacallà, per gaudir-ne amb cullera. La iniciativa l’impulsen entre l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci així com l’àrea de Promoció Econòmica municipal.
El menú consisteix en un entrant a escollir, un plat principal de bacallà, postres a escollir, pa, aigua i copa de vi o cervesa. Els preus, amb l’IVA inclòs, oscil·len entre els 22 i 35 euros.
Cada restaurant ofereix un plat diferent de bacallà:
Del 19 de maig al 3 de juny, el municipi també celebrarà la 3a edició dels ‘Xics Gastronòmics’. I s’està preparant la primera edició del ‘Primavera de Tapes’. Les dates encara no estan confirmades. Entre el 20 d’octubre i el 26 de novembre de l’any passat, es va dur a terme la primera edició de la ‘Tardor de Tapes’.