Castell-Platja d’Aro estrena demà una nova campanya gastronòmica inspirada en ‘La Cullera i el Bacallà’

Tretze restaurants de Platja d’Aro participen en les jornades

La campanya, s’allargarà fins al 13 de maig. Es tracta d’un menú dedicat al bacallà, per gaudir-ne amb cullera. La iniciativa l’impulsen entre l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci així com l’àrea de Promoció Econòmica municipal.

El menú consisteix en un entrant a escollir, un plat principal de bacallà, postres a escollir, pa, aigua i copa de vi o cervesa. Els preus, amb l’IVA inclòs, oscil·len entre els 22 i 35 euros.

Cada restaurant ofereix un plat diferent de bacallà:

30516101_1014818805335441_6585563716773740544_o_opt

Del 19 de maig al 3 de juny, el municipi també celebrarà la 3a edició dels ‘Xics Gastronòmics’. I s’està preparant la primera edició del ‘Primavera de Tapes’. Les dates encara no estan confirmades. Entre el 20 d’octubre i el 26 de novembre de l’any passat, es va dur a terme la primera edició de la ‘Tardor de Tapes’.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.