Castell-Platja d’Aro ha lliurat aquest migdia els premis del Gran Sorteig de Nadal 2017

Elisenda Carrera d’Aiguafreda, Sandra Vergeli de Platja d’Aro i Catalin Capraru de Palafrugell van ser les afortunades

El diumenge, 7 de gener, es va celebrar el sorteig per conèixer el noms de les persones afortunades i, aquest migdia, el regidor de Promoció Econòmica, Maurici Jiménez, el regidor de Joventut, Antoni Botellé i el president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Salvador Giraut, i empreses vinculades a la iniciativa han lliurat els premis.

Elisenda Carrera d’Aiguafreda ha recollit el cotxe model Toyota Aygo i milers d’euros en regals; Sandra Vergeli de Platja d’Aro s’ha endut una bicicleta elèctrica i un lot de regals; i Catalin Capraru de Palafrugell gaudirà d’un cap de setmana a la població i un lot de regals.

1137a104-7f11-4d16-89c5-8588e7e4c8ec_opt

Les seves butlletes van sortir escollides d’entre 25.000 butlletes que havien regalat un centenar de comerços de la població en els clients que havien fet una compra mínima de 20 euros durant la campanya de Nadal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.