El Carnaval de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró comença aquest cap de setmana sota el govern de La Xalana del Port

A Sant Feliu de Guíxols o Santa Cristina d’Aro també ho tenen tot a punt perquè la gresca i el descontrol ho envaeixin tot

El Rei Carnestoltes Trencadís de Mar Obert i la Reina de Carnaval Sagrada Xalana, de la colla La Xalana del Port, seran les noves autoritats de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró a partir d’aquest cap de setmana.

Abans de la seva proclamació oficial en el canvi d’atributs de diumenge la tarda, demà a la nit se celebrarà el tradicional i multitudinari sopar de colles en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro que començarà a les nou del vespre. També hi participaran els Carnestoltes d’anteriors edicions i després del sopar (a partir de  les onze) cada colla oferirà una actuació o coreografia. Després de les actuacions hi haurà ball amb disco mòbil. L’accés a les actuacions i al ball és gratuït i obert a tothom (per assistir al sopar s’havia de comprar un tiquet).

16681502_1656325177995698_6995340358216476308_n_opt
Sopar de Colles 2017

Diumenge, si el temps ho permet, les activitats s’allargaran del migdia fins al vespre. A les dotze, a s’Agaró, es farà una cercavila infantil pel recinte tancat de l’Avinguda Platja d’Aro de S’Agaró. La trobada familiar s’acabarà a la Plaça de Sant Pol amb una xocolatada popular.

A partir de les cinc de la tarda, totes les colles locals es concentraran a la Plaça de l’Ajuntament i, a partir de les sis, es farà el tradicional Canvi d’Atributs, en el recinte tancat de l’Avinguda s’Agaró, entre els Carnestoltes 2017 de la Colla Els Descarrilats (el Rei Ocellot que mana quan pot, la Iaia reina de la canalla, el Príncep tocat de l’ala i la Princesa que vola i balla) i els nous Carnestoltes de la Colla La Xalana del Port (El Rei Carnestoltes Trencadís de Mar Obert i la Reina de Carnaval Sagrada Xalana).

16807385_1656515434643339_1109553667301337930_n_opt
Trobada i cercavila infantil 2017

Si voleu consultar tota la programació del 41è Carnaval de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró podeu fer-ho aquí.

Aquest cap de setmana també es dóna el tret de sortida en els Carnavals de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Calonge-Sant Antoni i Palamós amb els multitudinaris sopars de colles, balls populars i activitats familiars.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.