El Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro proposa una nova sessió de teatre aquest divendres al vespre amb l’obra ‘Històries quotidianes i incorrectes’

La funció forma part de la programació de cinc obres que ha programat el CAF fins al mes de desembre

Per quart any consecutiu, el Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro organitza les ‘Nits de Teatre al CAF’ que s’integren dins la temporada de tardor de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre. Els socis del CAF tenen l’entrada gratuïta.

Aquest vespre, a partir de les nou, i després de la sessió inaugural de la setmana passada, serà el torn de la companyia ‘Històries quotidianes i incorrectes amb la companyia La Flor Roja, una barreja de contes, música en viu i poesia a càrrec de Jordi Bramon i Albert Quintena on juguen amb l’humor, amor, absurditat i cinisme de les petites grans aventures del dia a dia.

16265641_1533967499965662_3585322293400232191_n_opt
Albert Quintena i Jordi Bramon

Les pròximes obres que s’han programat, sempre divendres al vespre, seran ‘El cowboy de la trista figura’, ‘El gran mag Baldiri’ i ‘Awish’. Podeu consultar els dies, l’horari i sinopsi de cada obra aquí. Les representacions s’allargaran fins al 15 de desembre i s’adrecen al públic adult.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.