Més d’un centenar de persones se sumen a les mobilitzacions d’aquest dijous, a Castell-Platja d’Aro, per mostrar el suport al Govern i la mesa del Parlament i rebutjar els empresonaments decretats per l’Audiència Nacional

Més d’una seixantena de persones aquest migdia i més d’un centenar aquest vespre s’han concentrat davant la Casa de la Vila

La plataforma Crida per la Democràcia ha convocat a les dotze una aturada en els centres de treball. Un dels punts on ha estat més evident l’aturada ha estat a l’Ajuntament on una seixantena de treballadors del consistori s’han concentrat davant la Casa de la Vila.

IMG_5743_opt
L’aturada d’aquest migdia davant l’Ajuntament

D’altra banda, a partir de les set de la tarda, més d’un centenar de persones s’han concentrat en el mateix espai per mostrar la seva indignació pels empresonaments decretats per l’Audiència Nacional.

IMG_5769_opt
La concentració d’aquest vespre davant la Casa de la Vila

A les dues concentracions, l’alcalde, Joan Giraut, ha pres la paraula per mostrar el suport als membres del Govern i la mesa del Parlament, reivindicar la legitimitat del Govern de Carles Puigdemont i compartir amb els concentrats la seva visió sobre la complexitat de la situació actual.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.