El Magic Park de Platja d’Aro celebra aquest diumenge una jornada d’atraccions gratis abans del tancament definitiu de l’emblemàtic parc d’atraccions a partir de la setmana vinent

La jornada de portes obertes començarà a les cinc de la tarda i s’acabarà a la mitjanit

Aquest diumenge a la tarda el Magic Park de Platja d’Aro celebrarà l’última activitat de comiat abans del tancament definitiu. Tal com expliquen a les seves xarxes socials “totes les atraccions que habitualment funcionen amb fitxa o tiquet seran gratuïtes aquest dia i les famílies podran recollir les fitxes a la taquilla”. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult.

La jornada de portes obertes no inclou els videojocs, aeroplays, billars, pinballs, futbolins i màquines perquè funcionen amb monedes.

20842038_1725664147728467_6589004022805842289_n_opt

Fins dilluns també es pot visitar a la primera planta del Magic Park (l’espai de l’antiga pista de patinatge) l’exposició commemorativa “Expomagic. Un petit viatge en el temps” que recull fotografies, plànols, dibuixos, articles de publicitat, objectes del parc i de l’antiga discoteca Màrius. Es pot visitar durant l’horari d’obertura del parc.

Els actes de comiat de l’emblemàtic parc d’atraccions de Platja d’Aro van començar el 5 d’agost amb la inauguració de l’exposició. Coincidint amb el dia central de la Festa Major del nucli, el 15 d’agost, també va celebrar una jornada d’atraccions a un euro. I la setmana passada van convidar als 150 nens i nenes dels casals d’estiu del municipi. Un conjunt d’activitats que diuen adéu a 43 anys d’història.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “El Magic Park de Platja d’Aro celebra aquest diumenge una jornada d’atraccions gratis abans del tancament definitiu de l’emblemàtic parc d’atraccions a partir de la setmana vinent”

  1. Quina llàstima, tinc tres fills que han crescut al Màgic Parc, i esperava poder portar els meus nets aviat, quina pena. Felicitats per la trajectòria i gràcies per haber fet tant feliços els meus fills i a tans d’altres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.