200 nedadors han participat a la vintena edició de la Travessia Platja d’Aro que organitza el Club Natació Riembau de Castell-Platja d’Aro

Els organitzadors han destacat que es tracta d’una activitat molt popular a la qual s’hi han apuntat una trentena de participants més respecte fa un any

Els nedadors i nedadores s’han llençat a l’aigua a les onze i han completat un recorregut de 2.000 metres resseguint el circuit de la Via Brava que uneix la Platja del Racó de S’Agaró i la platja de La Conca.

La participació estava oberta a majors de 12 anys i totes les categories (menors, júniors, absoluts, màsters+30, màsters+40, màsters+50, màsters+60 i màsters+70) han hagut de completar el mateix recorregut.

La durada màxima de la prova era d’una hora i mitja i els participants han hagut d’arribar a la meitat del recorregut en quaranta-cinc minuts. Pràcticament tots els participants han assolit les fites fixades per l’organització.

Des del Club Natació Riembau, que organitzen la prova amb el suport de l’Ajuntament, han explicat que es tracta d’una activitat on es combina la competició amb el lleure. Volen que sigui un esdeveniment popular i per aquesta raó s’ha premiat a tots els inscrits amb un obsequi. A banda, el primer i segon classificat de cada categoria, femení i masculí s’han endut una medalla i els primers classificats locals s’han emportat un trofeu.

Des de l’organització es mostren molt satisfets amb l’èxit de la travessia perquè cada any creix el nombre de participants.

Els millors classificats

El primer nedador a arribar a la meta ha estat Pol Gil Tarazona, del CN Vallirana, que ha completat els 2.000 metres amb un temps de 23.46. I la millora nedadora femenina ha estat Carla Ramon Ruiz del CN Torelló que ha fet un temps de 26.59.

El millor nedador local ha estat Bernat Costa del CN Riembau.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.