Més de 460 inscrits als Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro

Cal destacar l’increment de nens i nenes que s’han apuntat al Casal d’Estiu i l’èxit de convocatòria de la primera edició del Casal Tecnològic

Demà, els alumnes dels centres educatius d’infantil, primària i secundària de Castell-Platja d’Aro acomiadaran el curs 2016-2017 i començaran un llarg període de vacances. El municipi ja ho té tot a punt perquè, a partir de la setmana vinent, els infants i joves ocupin una part del seu temps lliure fent activitats d’oci i lleure, esportives i vinculades a les noves tecnologies i alhora donar un cop de mà a les famílies.

Un 10% més d’inscrits al Casal d’Estiu

El Casal d’Estiu començarà dilluns vinent i s’allargarà fins al 7 de setembre. S’hi han inscrit 364 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys, un 10% més que l’estiu passat. El Casal de la zona de Riuet de Platja d’Aro (de juny a setembre) ha rebut 249 inscripcions mentre que el Casal de l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro (juliol i agost) n’ha rebut 115.

Enguany, la quota mensual del Casal d’Estiu s’ha encarit 15 euros mentre que la quota del servei de menjador es manté igual. Llevat dels mesos de juny i setembre, hi haurà casal al matí i a la tarda i els nens i nenes faran sortides a la platja, piscina, jocs d’aigua, bicicletades, gimcanes, jocs, tallers de plàstica i altres activitats relacionades amb un centre d’interès.

Els joves es reparteixen entre el Casal d’Estiu i Casal Tecnològic

El Casal Esportiu arrancarà el dilluns, 3 de juliol, i s’acabarà el 31 d’agost. Aquest estiu s’hi han inscrit 73 nois i noies. De mitjana, cada any, el nombre d’inscrits oscil.la entre setanta i cent. Aquest casal s’adreça a noies i nois de 8 a 15 anys i es duu a terme els matins de 9 a 14 h. Una part de les activitats es fan a l’aire lliure i la resta al Palau d’Esports i Congressos i la Sala Polivalent de Castell d’Aro. En funció de l’edat, els joves poden practicar i descobrir esports aquàtics (vela, caiac, snorkel, pàdel surf o bateig subaquàtic), d’exterior (volei platja, bicicleta tot terreny, senderisme o tenis) o de pista (bàsquet, handbol, bàdminton o korfbal).

El Casal Tecnològic solament es farà durant el mes de juliol (del 3 al 31). Es tracta de la primera edició d’un casal que vol acostar els joves al món de la robòtica, tractament de la imatge i les noves tecnologies. La meitat de la trentena de nois i noies, d’entre 12 i 16 anys, s’han apuntat a les quatre sessions previstes (robòtica, imatge creativa, be youtuber i videoclip). La resta d’alumnes no assistiran a totes les sessions.

Una oferta oberta a tothom, prioritzant les famílies del municipi

Un any més, el consistori platjarenc primer va obrir la inscripció a les famílies empadronades al municipi i les places que van quedar lliures es van posar a disposició de nens i nenes no empadronats a Castell-Platja d’Aro. Pel Casal d’Estiu també s’ha ofert una beca a les famílies que ho han sol.licitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.