El Castell de Focs de la Revetlla de Sant Joan a Castell-Platja d’Aro estrena nou horari i nova empresa pirotècnica

Una Festa Holi Dolly, una Fira de les Bruixes i un concert de la Cobla Orquestra Selvatana són altres propostes pel primer cap de setmana d’estiu

El tradicional Castell de Focs al Cavall Bernat de la Platja Gran de Platja d’Aro, un dels actes estrella de la Revetlla de Sant Joan al municipi, començarà a les 23.30 h. Fins a l’any passat, l’espectacle pirotècnic començava a les 23 h. La proposta de modificar l’horari va sorgir del Consell Local de Desenvolupament Econòmic, especialment, del sector de la restauració.

També s’estrenarà una nova empresa. En els darrers anys, l’espectacle havia anat a càrrec de la Pirotècnia Igual o Pirotècnia Zaragozana. Enguany, l’empresa que il.luminarà el cel de la Platja Gran i l’omplirà de màgia i color durant la nit més curta de l’any, serà la Pirotècnia Hermanos Ferrandez, una empresa centenària que ha aconseguit premis arreu de l’Estat i, l’estiu passat, van guanyar el Concurs Internacional de Focs de la Costa Brava de Blanes.

14725731_1611738475787702_4712971691585637183_n_opt

El dia de Sant Joan, Festa Holi Dolly!

L’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, amb el suport de l’Ajuntament, celebrarà aquest dissabte a la tarda la segona edició de la Festa Holly Dolly. L’esdeveniment es farà a la Plaça del Mil.lenari i començarà a les sis de la tarda. L’accés serà gratuït i durant dues hores i mitja es llençaran núvols de pols de colors holi, l’animació i ambientació musical anirà a càrrec de Pep Callau i el dj. Albert González i també hi haurà efectes especials, l’espectacle Hip-Hop Show d’Alai i Special-K així com l’actuació del grup de percussió “Fills de la Flama”. Els organitzadors recomanen als participants que portin roba vella i camiseta blanca (perquè destaquin els colors holi) i ulleres per evitar que la pols entri als ulls.

D’altra banda, el primer diumenge d’estiu també ens proposarà una passejada pel Mercat de Brocanters a la Plaça dels Estanys o un concert de cobla amb l’espectacle “La Selvatana aixeca el taló” que es farà a partir de les set de la tarda a la Plaça del Mil.lenari.

Sin título_opt

Bruixes, màgia, comerç i activitats familiars a S’Agaró

I aprofitant que serà un cap de setmana molt màgic, l’Avinguda Platja d’Aro de S’Agaró, acollirà la primera Fira de les Bruixes. Dissabte i diumenge, de les onze del matí fins a les deu de la nit, podreu visitar un mercat temàtic d’artesans i s’han programat actuacions itinerants, jocs infantils, taller de maquillatge i un concurs d’Instagram. Totes les activitats seran gratuïtes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.