235 esportistes de 35 països participen en l’Open Internacional de Tenis Taula que se celebra a Platja d’Aro

La competició ha començat aquest matí i s’allargarà fins diumenge

235 esportistes de 35 països com Japó, Finlàndia, Alemanya, Rússia, Argentina, Tailàndia o la República Txeca participen participen fins al cap de setmana a l’Open Internacional d’Espanya Júnior i Cadet, SYOC, una de les competicions de tenis taula més prestigioses del continent europeu, que forma part del calendari de proves oficials del circuit mundial de la ITTF (la Federació Internacional de Tennis Taula) i puntuable pel rànquing mundial. L’Open se celebra des de fa quaranta anys i durant gairebé l’última dècada, la Federació Catalana de Tenis Taula que organitza l’esdeveniment amb la col.laboració de la Reial Federació de Tenis Taula, escull el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro perquè esdevingui la seu de la competició.

Fins diumenge, es disputaran proves per equips, individuals i dobles, tant a les categories masculina i femenina així com júnior i cadet. També s’hi han inscrit alguns dels noms més destacats de cada categoria a escala internacional. L’expedició espanyola està representada per una vintena de jugadors i jugadores, júniors i cadets, a banda de 26 palistes nacionals autoritzats més. Els entrenaments van començar ahir, avui ja hi han partits i entre demà i diumenge es jugaran els més destacats, segons el calendari de la federació que podeu consultar aquí.

Més països que l’any passat

Enguany, l’esdeveniment aplega més països. L’any passat, hi havia representants de 28 països i 240 joves esportistes. Respecte a l’any passat, es manté el nombre de palistes inscrits similar però s’ha incrementat notablement el nombre de països amb representació a l’Open, 8 més que fa un any.

Els equipaments i les instal.lacions esportives de Castell-Platja d’Aro, en els darrers anys, s’han consolidat com un referent per a la celebració de grans esdeveniments esportius de l’àmbit català, nacional i internacional. Durant la seva estada, els equips d’arreu del món expliquen que se senten molt ben acollits i tota l’oferta d’oci i lleure que ofereix el municipi és un altre al.licient per establir-se a la població i a la Costa Brava centre.

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.