La setena edició del concurs de Miniremakes d’Arocinema està dotada amb 850 euros en premis

Els treballs es poden presentar fins al 31 de març.

L’entitat de Castell-Platja d’Aro, des de l’1 de febrer, té obert el termini d’admissió de curtmetratges inspirats en la televisió, el cinema o la música. Els participants han de reproduir una escena d’un film, sèrie, anunci de televisió o videoclip musical, de qualsevol gènere o antiguitat, i també s’accepten parodies, crossover (fusió a la mateixa escena de dos o més títols o personatges) així com tràilers i crèdits. Cada participant només pot presentar una obra amb una durada mínima de 30 segons i màxima 3 minuts i mig. El concurs està obert a tothom i la tècnica dels treballs és lliure.

Els miniremakes s’han de presentar acompanyats de l’escena original en català o castellà, i si està en versió original subtitulada en un dels dos idiomes. Tampoc poden incloure ni títols de crèdit ni el nom de l’autor. La organtizació i el jurat donaran a conèixer el seu veredicte durant l’acte de projecció de les obres i lliurament dels guardons que es farà el dissabte 15 d’abril, a partir de les sis de la tarda, al Centre l’Avenir Fanalenc.

La peça original i el miniremake es poden enviar per WeTransfer o Dropbox, comprimits en H264 i en format .mov o .mp4 i 720p a:miniremakes@arocinema.com.

5 premiats i 850 euros en premis

Enguany, hi ha 3 premis en metàl.lic i 2 premis especials. El primer premi està dotat amb 500 euros i el segon amb 200 euros. El premi del públic, dotat en 150 euros, sortirà del recompte de vots dels espectadors que assisteixin a l’acte de projecció dels miniremakes i lliurament de premis. També hi hauran un parell de premis especials (que atorguen Arocinema i Llibreria 22) sense dotació econòmica.

L’any passat van presentar-se una vintena de miniremakes i un centenar de persones van assistir a la projecció de les obres i el lliurament dels premis. El concurs el promouen entre Arocinema i el consistori platjarenc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.