Una col·lectiva de 12 artistes italians homenatja a l’empresari Jordi Comas

La mostra, formada per més de quaranta obres, s’inaugura aquest dissabte a les 19 h i es podrà visitar a Castell d’Aro fins al 2 d’abril.

L’exposició ‘El Caràcter del Color. Un passeig per la Costa Brava’ es tracta de la primera exposició d’aquest any que programa l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro.

El calendari expositiu 2017 s’estrena amb una mostra col.lectiva d’artistes italians seleccionats pel Museu Scalvini de la Villa Tittoni Traverside la ciutat italiana de Desio, a la regió de Llombardia. Segons paraules de l’alcalde de Desio, Roberto Corti, es tracta d’un conjunt d’obres que “representen el resultat del treball creatiu de dotze artistes italians amb biografies significatives i que abracen des del còmic a la incisió, des de la pintura a l’oli a treballs elaborats amb tècniques mixtes que senten i expliquen, amb força i passió, el temps i la transformació”. Els artistes participants són Novella Bellora, Renzo Calzavara, Silvana Castellucchio, Monica Catto, Giancarlo Curone, Laura Frigerio, Giuseppe Gentile, Patrizia Lovati, Luca Meraviglia, Cristiano Plicato, Gabriella Torchio i Fiorenza Valenti.

L’exposició ocupa les dues plantes del Castell i també és un homenatge a l’empresari platjarenc, Jordi Comas Matamala, quan fa més de quatre anys de la seva mort. Es podrà visitar els caps de setmana i festius de les 11 a 13 h i de 17 a 19 h.

obres_opt
Imatge extreta del catàleg commemoratiu de l’exposició

Una dotzena d’exposicions fins al desembre

Actualment ja coneixem el calendari expositiu 2017. El Castell de Benedormiens acollirà, un cop finalitzi la col.lectiva d’art italià, ‘Absolut’ de Lluís Vila (del 8 d’abril al 7 de maig), el Concurs-Exposició de Patchwork (del 27 de maig al 25 de juny), Josep Miralles (1 de juliol al 30 de juliol), Artigau (del 5 d’agost al 17 de setembre), Margarita Gil Granero (del 23 de setembre al 29 d’octubre), una mostra d’Artistes Locals (del 4 al 26 de novembre) i les exposicions de Nadal.

A la Maria Bas de Platja d’Aro encara no s’ha confirmat el contingut de l’exposició estival (del 8 de juliol a l’11 de setembre) i també s’hi farà l’Exposició de l’Escola de Tapís de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró (del 16 setembre al 8 d’octubre).

El Parc dels Estanys acollirà una mostra de Pedro Jordán (del 4 de març al 9 de juliol) i de Clemente Ochoa (del 15 de juliol de 2017 al 28 de gener de 2018).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.