El Carnaval de Platja d’Aro augmenta els premis en metàl·lic de la Gran Rua

La programació inclou més d’una vintena d’activitats per a totes les edats.

El Carnaval de Platja d’Aro començarà el 18 de febrer i s’allargarà fins a l’1 de març. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha anunciat que a partir de l’1 de febrer, les colles de carnaval ja es podran inscriure a la Gran Rua de Carrosses i Comparses del dissabte, 25 de febrer, i es limitarà la participació en un màxim de 75 colles. Un any més, la desfilada es desdoblarà entre el matí, amb la participació d’un màxim de 10 colles, i la rua de tarda amb la resta de colles inscrites, a banda dels Reis Carnestoltes de les poblacions de l’entorn i dels carnavals agermanats.

Aquest any, s’augmenta la dotació dels premis en metàl·lic de la Gran Rua i es repartiran 8.110 euros dividits en 5 modalitats: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Colles Locals i Disfressa (totes del 1r al 5è Premi). Aquesta darrera és de nova creació i el premi és compatible amb el premi de carrossa o comparsa. També es crea un nou guardó amb premi únic (250 euros) a la millor colla que participi per primera vegada a la rua. Els premis es repartiran el mateix dissabte durant el ball de la Gran Rua al Palau d’Esports i Congressos amb l’actuació de RadioHits.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.