Artiflora de Platja d’Aro revalida el Premi d’Or de millor garden de l’Estat, Portugal i Andorra 2021

Els guardons els atorga la prestigiosa revista especialitzada ‘Garden Magazine’

El passat 5 d’octubre, coincidint amb el 50è aniversari de la fira d’Iberflora a València, la fira per a professionals del sector jardí, es va celebrar l’acte de “La noche más verde” i l’entrega dels premis Garden Magazine, un esdeveniment que reuneix a tots els professionals del sector.

Els premis Garden Magazine tenen l’objectiu de reconèixer públicament a aquells centres de jardineria que destaquen pel seu desenvolupament i creixement constant, la seva capacitat d’innovació i el seu lideratge en la seva zona d’actuació.

El centre de Platja d’Aro ha revalidat El Premi d’Or, que ja va obtenir l’any 2018 i que el distingeix com el millor garden de l’Estat, Portugal i Andorra 2021.

Jordi Nasarre, en representació del centre platjarenc, va rebre de mans de Paula Orozco, presidenta de l’Associació Espanyola de Centres de Jardineria, el màxim guardó que atorga la revista. Artiflora també va ser distingit com a millor centre de jardineria català.

Des de l’Artiflora es mostren molt orgullosos i recorden que es tracta d’un premi col·lectiu perquè ha estat possible gràcies a l’esforç de tot el personal i la confiança dels clients. Des de fa mesos, les instal·lacions d’Artiflora estan immerses en una ambiciosa transformació i ampliació de la zona de vendes per oferir noves experiències en els seus clients i amics i seguir-los oferint la màxima qualitat, diversitat de productes i últimes tendències.

Artiflora és una empresa familiar amb projecció internacional. Alfons Nasarre Clara va fundar-la en l’any 1977 i en l’actualitat, el seu fill Jordi, s’ha convertit en una peça fonamental dins de l’estructura del garden. Artiflora pertany a la central de compres Jardinarium. Les seves instal·lacions ocupen més de 27.000 m2, dels quals més de 24.000 m2 estan destinats a superfície de vendes.

A l’acte de lliurament dels premis hi van assistir més d’un centenar de persones, bona part dels quals de centres de jardineria i proveïdors del sector.

Els premis 2020-2021 s’haurien d’haver entregat ara fa un any, però la cancel·lació d’Iberflora a causa de la pandèmia va provocar l’ajornament de l’acte de lliurament dels premis fins a la represa de la fira.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.