S’obren les inscripcions per a la Casa Lila 2021-2022

El funcionament de les activitats, grups i espais continuaran condicionats a l’evolució i la normativa vinculada a la pandèmia

Amb l’inici del curs escolar, també s’obren les inscripcions per a la Casa Lila 2021-2022 que començarà l’1 d’octubre i s’acabarà el 3 de juny.

Fins divendres, 17 de setembre, en línia o presencialment, les famílies poden presentar la documentació per apuntar en els seus fills i filles.

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre de puntuació de les bases reguladores que s’articulen mitjançant l’assignació de punts a partir de diferents circumstàncies familiars. Les inscripcions en línia es poden realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament omplint una instància genèrica i presentant la documentació requerida, degudament omplerta i signada. Les inscripcions presencials es gestionen demanant cita en el telèfon 972 825 605 o 625 030 956 o enviant un correu casalila@platjadaro.com. En ambdós casos, en línia o presencial, cal adjuntar una còpia de la Targeta sanitària, llibre de vacunes del món i la documentació acreditativa de les bases reguladores. El dijous, 23 de setembre, les famílies rebran un correu electrònic amb la confirmació de la plaça.

La Casa Lila s’adreça a infants de 3 a 12 anys (P3 a 6è de Primària) i es duu a terme en equipaments municipals de Platja d’Aro i Castell d’Aro. Els nens i nenes, guiats per un grup de monitors i monitores, gaudeixen d’un espai lúdic, educatiu i de relació, on aprenen a créixer, a construir, a crear, a compartir i relacionar-se. Hi ha espais de joc lliure amb racons de joc simbòlic, jocs de taula, plàstica, noves tecnologies, contes, espais dirigits on es realitzen deures, educació emocional, tallers d’experimentació, jocs esportius, etc.

El servei funciona de dilluns a divendres a la tarda i les famílies poden escollir els dies de la setmana que més els convé, amb diverses tarifes que van dels 31 euros per curs (1 dia a la setmana) en els 149 euros per curs (5 dies a la setmana).

Tota la informació de la Casa Lila així com la documentació i bases reguladores per a la inscripció es pot consultar aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.