Nou perfil formatiu d’auxiliar en vivers i jardins per a nois i noies de Castell-Platja d’Aro

Les preinscripcions pel pròxim curs 2021-2022 es tanquen aquest divendres

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha firmat un conveni amb el PTT Llagostera (que s’imparteix a l’Institut de Llagostera) perquè, a partir del pròxim curs, els joves del municipi puguin apuntar-se a un perfil formatiu d’Auxiliar en Vivers i Jardins. L’alumnat aprendrà fer el manteniment i instal·lacions de jardins, de vivers i d’horta o composicions i dissenys florals així com atendre el client.

Un nou perfil que s’afegeix a l’oferta actual de Programes de formació i inserció del PTT Guíxols-Vall d’Aro (que s’imparteix a l’Institut Sant Feliu de Guíxols) que ofereix el perfil d’Auxiliar en Hoteleria: cuina i serveis de restauració així com el perfil d’Auxiliar en Vendes, oficina i atenció al públic.

El PFI-PTT s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 21 anys que no han aprovat l’ESO. La formació dura un curs acadèmic (de setembre a juny) i els joves reben una orientació i suport individualitzat, aprenen a treballar en equip, l’autonomia i la responsabilitat. També treballen el creixement personal.

Els grups són reduïts (hi ha disset places disponibles a cada perfil), es fan projectes amb l’entorn i formació en empreses durant 180 hores. Cada perfil combina una formació bàsica amb una formació específica de la professió i perfil escollit.

Després de fer el PFI-PTT, els joves poden seguir estudiant un cicle formatiu de grau mitjà, poden cursar el Graduat en Educació Secundària Obligatòria a les Escoles d’Adults (per a majors de 18 anys) o treballar com a auxiliar amb un certificat professional de nivell 1 (no s’exigeixen requisits acadèmics ni professionals).

El període per presentar les sol·licituds de preinscripció s’acaba aquest divendres, 21 de maig, Més informació aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *