Nou perfil formatiu d’auxiliar en vivers i jardins per a nois i noies de Castell-Platja d’Aro

Les preinscripcions pel pròxim curs 2021-2022 es tanquen aquest divendres

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha firmat un conveni amb el PTT Llagostera (que s’imparteix a l’Institut de Llagostera) perquè, a partir del pròxim curs, els joves del municipi puguin apuntar-se a un perfil formatiu d’Auxiliar en Vivers i Jardins. L’alumnat aprendrà fer el manteniment i instal·lacions de jardins, de vivers i d’horta o composicions i dissenys florals així com atendre el client.

Un nou perfil que s’afegeix a l’oferta actual de Programes de formació i inserció del PTT Guíxols-Vall d’Aro (que s’imparteix a l’Institut Sant Feliu de Guíxols) que ofereix el perfil d’Auxiliar en Hoteleria: cuina i serveis de restauració així com el perfil d’Auxiliar en Vendes, oficina i atenció al públic.

El PFI-PTT s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 21 anys que no han aprovat l’ESO. La formació dura un curs acadèmic (de setembre a juny) i els joves reben una orientació i suport individualitzat, aprenen a treballar en equip, l’autonomia i la responsabilitat. També treballen el creixement personal.

Els grups són reduïts (hi ha disset places disponibles a cada perfil), es fan projectes amb l’entorn i formació en empreses durant 180 hores. Cada perfil combina una formació bàsica amb una formació específica de la professió i perfil escollit.

Després de fer el PFI-PTT, els joves poden seguir estudiant un cicle formatiu de grau mitjà, poden cursar el Graduat en Educació Secundària Obligatòria a les Escoles d’Adults (per a majors de 18 anys) o treballar com a auxiliar amb un certificat professional de nivell 1 (no s’exigeixen requisits acadèmics ni professionals).

El període per presentar les sol·licituds de preinscripció s’acaba aquest divendres, 21 de maig, Més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.