7 denúncies després de l’aixecament del toc de queda i l’estat d’alarma a Castell-Platja d’Aro

La Policia Local i Mossos d’Esquadra han reforçat el patrullatge a la població

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro, durant la primera matinada sense toc de queda i l’estat d’alarma, han denunciat 3 conductors per conduir sota la influència de l’alcohol i 4 persones per infraccions a l’ordenança de Civisme.

D’aquestes quatre, 2 d’elles han estat denunciats per consum d’alcohol a la via pública, 1 per orinar a l’espai públic i 1 per cridar al carrer i pertorbar el descans dels veïns.

A partir de la mitjanit ha desaparegut el toc de queda i l’estat d’alarma i la Policia Local conjuntament amb Mossos d’Esquadra han reforçat el patrullatge mixt per a garantir el compliment de les restriccions. També s’han fet controls aleatoris d’alcoholèmia.

A diferència d’altres ciutats i poblacions, on s’han produït grans concentracions de persones celebrant l’acabament de l’estat d’alarma i incomplint bona part de les mesures per prevenir contagis Covid, a Castell-Platja d’Aro, el cap de la Policia Local, David Puertas, ha explicat que “ha estat una nit tranquil·la, sense concentracions ni incidents remarcables”.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *