20 anys de Botiga al Carrer a Platja d’Aro

Durant aquest cap de setmana més d’un centenar de comerços i establiments participen a l’esdeveniment que està rebent una gran afluència de visitants

Aquest dissabte i diumenge, un centenar d’establiments ofereixen una gran varietat d’articles de moda i productes per la llar a preus immillorables amb motiu de la tradicional Botiga al Carrer que, en aquesta ocasió, ha incorporat el lema ‘La + esperada’.

La Botiga al Carrer és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i la regidoria de Promoció Econòmica de Castell-Platja d’Aro i se’n celebren dues al llarg de l’any. La Botiga al Carrer d’estiu es fa en el mes de setembre.

Acompanyada de bon temps i altres esdeveniments com la primera edició del ‘Platja d’Aro entre Flors’, l’àmplia oferta comercial i lúdica del cap de setmana està atraient a milers de visitants fins el nucli comercial, les platges i espais de lleure del municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.