Detenen un conductor a Sant Feliu de Guíxols per circular ebri i sense permís de conduir

També se’l va denunciar per saltar-se el confinament nocturn

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir divendres passat, a Sant Feliu de Guíxols, un home de 51 anys, veí de Santa Cristina d’Aro, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir ebri i sense haver obtingut mai el permís.

Els fets van tenir lloc a la mitjanit durant un control preventiu de detecció de drogues i alcohol que s’havia muntat a la C-65, al punt quilomètric 0.6, de la població de Sant Feliu de Guíxols.

Els agents van aturar un vehicle i van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. En fer-li la prova va donar un primer resultat de 0.63 mg d’alcohol per litre d’aire expirat i en la segona prova, i definitiva, un resultat de 0.56 mg/l.

A més, els agents van verificar que el conductor no havia disposat mai del preceptiu permís de conduir ni llicència. El turisme va quedar immobilitzat al lloc i l’home va quedar detingut per aquests dos delictes contra la seguretat viària.

Els mossos també el van denunciar per saltar-se el confinament nocturn d’acord amb les mesures vigents per la Covid-19.

El detingut, amb nombrosos antecedents per diversos il·lícits, entre ells els de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i no haver obtingut mai cap permís de conduir, va passar el mateix divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.