Detenen un conductor a Sant Feliu de Guíxols per circular ebri i sense permís de conduir

També se’l va denunciar per saltar-se el confinament nocturn

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir divendres passat, a Sant Feliu de Guíxols, un home de 51 anys, veí de Santa Cristina d’Aro, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir ebri i sense haver obtingut mai el permís.

Els fets van tenir lloc a la mitjanit durant un control preventiu de detecció de drogues i alcohol que s’havia muntat a la C-65, al punt quilomètric 0.6, de la població de Sant Feliu de Guíxols.

Els agents van aturar un vehicle i van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. En fer-li la prova va donar un primer resultat de 0.63 mg d’alcohol per litre d’aire expirat i en la segona prova, i definitiva, un resultat de 0.56 mg/l.

A més, els agents van verificar que el conductor no havia disposat mai del preceptiu permís de conduir ni llicència. El turisme va quedar immobilitzat al lloc i l’home va quedar detingut per aquests dos delictes contra la seguretat viària.

Els mossos també el van denunciar per saltar-se el confinament nocturn d’acord amb les mesures vigents per la Covid-19.

El detingut, amb nombrosos antecedents per diversos il·lícits, entre ells els de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i no haver obtingut mai cap permís de conduir, va passar el mateix divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *