L’Avinguda S’Agaró i Cavall Bernat sense afectacions per les obres de nou sistema de canalització

Des d’aquesta setmana tots els treballs es concentren a l’Avinguda Castell d’Aro de Platja d’Aro

En les últimes hores s’ha reobert completament la circulació de vehicles en el giratori de la Plaça de l’Ajuntament i han quedat lliure d’obres les Avingudes S’Agaró i Cavall Bernat, que des de novembre s’han vist afectades per a diferents fases de les obres de construcció del nou sistema de canalització.

Ara endavant i fins a l’estiu, totes les obres es concentren a l’Avinguda Castell d’Aro i carrers adjacents, entre els carrers Migdia i Joan Maragall, on encara no s’ha actuat.

L’objectiu de tot el projecte és crear un sistema de canalització de gran capacitat que eviti les històriques inundacions que pateix el nucli i canalitzar totes les aigües plujanes fins a la riera del Cavall Bernat perquè desemboquin al mar.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *