Dos alumnes de Castell-Platja d’Aro premiats en el Concurs Digital Infantil d’Aqualia

Les seves propostes han estat escollides entre més de 6.600 alumnes de 3r i 4t de Primària de l’Estat

Gil Aviñó Rovira, de l’escola Vall d’Aro, i Flora Cubó Baena, de l’escola Fanals d’Aro, han quedat finalistes en la 18a edició del Concurs Digital Infantil d’Aqualia, que any rere any, consciència i educa als més petits sobre la importància de l’aigua.

En aquesta ocasió, el concurs ha volgut acostar en els joves participants els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i l’Agenda 2030. Els nens i nenes de 3r i 4t de Primària s’han convertit en “Guardians de l’Aigua” i la seva missió ha estat dissenyar un cartell creatiu amb la seva visió del cicle integral de l’aigua i com entre tots la podem cuidar per construir un planeta més just i sostenible.

En Gil i la Flora han estat premiats amb un rellotge intel·ligent. Els seus cartells han sortit escollits entre més de 6.600 alumnes de l’estat espanyol que han participat en el concurs.

Cartell de Flora Cubó Baena
Cartell de Gil Aviñó Rovira

El regidor d’Ensenyament, Josep Amat, ha animat a tots els nens i nenes del municipi que estan cursant 3r i 4t de Primària en participar en l’edició d’aquest any que ja està preparant Aqualia i ha incidit en la necessitat de col·laborar entre tots per protegir l’ecosistema.

Per la seva part, el responsable d’Aqualia de Girona Nord, Jordi Johé, ha posat de manifest el compromís d’Aqualia per aconseguir que els nens valorin el gest d’obrir l’aixeta i tenir aigua de qualitat, “però que a més també coneguin la importància de respectar aquest recurs natural i garantir-lo per a les generacions futures”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.