Un Carnaval per recordar

Avui s’ha donat a conèixer el cartell promocional 2021

Amb el lema ‘Un Carnaval per recordar’ el cartell promocional del Carnaval 2021 justament neix de la voluntat de fer memòria i recordar algunes de les quaranta-quatre edicions del Carnaval platjarenc.

La composició està formada per retalls d’una quinzena de pòsters de la història de la festa. Un collage de detalls que s’acompanya del lema del Carnaval 2021 així com l’adreça de la nova web del Carnaval de Platja d’Aro (que s’estrena aquest divendres, 5 de febrer) i un parell de hashtags per etiquetar el Carnaval de Platja d’Aro a les xarxes socials.

Del mateix cartell, se n’ha fet una versió en xapa commemorativa que es podrà aconseguir participant en diverses propostes de la programació d’enguany.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *