Concentració a Platja d’Aro de suport al President de la Generalitat, Quim Torra

Les entitats convocants exigeixen una resposta contundent a les institucions catalanes

Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han convocat a les set de la tarda concentracions davant els ajuntaments en protesta contra la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

A Castell-Platja d’Aro, la convocatòria ha reunit ciutadans i representants de diverses formacions polítiques a la Plaça de l’Ajuntament a Platja d’Aro pel que consideren una “injustícia, vulneració de drets fonamentals i utilització antidemocràtica dels tribunals”, segons han reivindicat les entitats convocants que “exigeixen una resposta contundent a les institucions catalanes i el no acatament de la sentència”.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *