La cursa ‘La Nocturna’ de Castell d’Aro obre la Vall d’Aro Run Series 2020

Les tres curses previstes en aquesta sisena edició es poden realitzar caminant o corrent

Aquest dissabte comença la sisena edició del cicle de curses ‘La Vall d’Aro Run Series’ que té per objectiu donar a conèixer els indrets i l’entorn dels municipis que formen la Vall d’Aro.

El calendari d’enguany presenta algunes novetats i es divideix en tres curses.

‘La Nocturna’ de Castell d’Aro, que l’any passat va ampliar el seu traçat, aquest any repeteix el mateix itinerari amb alguna modificació (12,9 km +200 m). Consulteu el recorregut aquí.

Avui divendres es poden recollir els dorsals a DECATHLON de Platja d’Aro entre 18 i 20 h. Demà dissabte, a la Sala Polivalent, es poden recollir entre les 19 i les 19.30 h, tant per la marxa com per la cursa.

Sota una lluna que aquest cap de setmana serà gairebé plena, si els núvols no l’amaguen, els participants sortiran de davant la Sala Polivalent de Castell d’Aro en grups de 5 persones cada minut. El primer grup sortirà a les 20.30 h. La sortida per la marxa serà lliure a partir de les 19 h des de la mateixa Sala Polivalent.

La inscripció té un preu de 14 euros i es pot realitzar aquí. També hi ha la possibilitat d’apuntar-se a les tres curses de cop amb un preu reduït.

La següent cursa es farà el diumenge, 6 de setembre, a S’Agaró (La Lineal de 6 quilòmetres). I el calendari d’enguany es clourà el diumenge, 20 de setembre, a Platja d’Aro (La Clàssica de 20 quilòmetres).

Una experiència de mar i muntanya, cursa i marxa, esports i paisatge, de dia i de nit, apta per a totes les edats que podeu consultar a la web de la Vall d’Aro Run Series 2020.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.