Ángel Camino exposa les seves escultures en el Parc dels Estanys

A la Masia Bas també es poden gravats de l’artista de Valladolid.

La mostra d’escultures de gran format d’Ángel Camino es pot visitar fins al 7 de febrer de l’any vinent en el Parc dels Estanys de Platja d’Aro. Fins al mes de setembre, de les set del matí fins a les nou del vespre. I entre octubre i febrer, des de les vuit del matí fins a les sis.

Passejant per l’artèria principal del Parc dels Estanys podem contemplar obres de les sèries Cabo de Creus, Paisajes i Ventanas que estableixen un diàleg entre la natura i l’artificial. Les obres s’acompanyen de panells amb informació sobre cadascuna de les peces.

Ángel Camino, nascut l’any 1953 a la capital de Castella i Lleó, es va formar al País Basc i resideix a Catalunya des de mitjans dels anys setanta. Camino és considerat un dels escultors que més ha investigat l’obra dels grans mestres de la primera meitat del segle XX, sobretot pel que fa a la llibertat formal, material o conceptual.

Conjuntament amb els gravats que s’exposen a la Masia Bas, la doble proposta fa un recorregut per l’evolució personal de l’artista.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *