La marca Empordà tindrà presència a La Santa

El Consell Comarcal i director de l’esdeveniment han firmat el conveni en el recinte de Santa Cristina d’Aro

El President del Consell Comarcal del Baix Empordà Joan Manel Loureiro, el Vicepresident i Conseller de Turisme i Promoció Econòmica Xavier Dilmé i Julio Rico, director de La Santa, han signat un conveni de col·laboració per la difusió de la marca de territori Empordà.

L’objectiu és fomentar els valors i les singularitats del territori de l’Empordà arreu, aprofitant l’afluència de gent d’aquesta cita estiuenca que l’any passat va batre rècords amb 150.000 visitants. A la pràctica, el Consell Comarcal disposarà d’un estand a La Santa on s’oferirà informació turística del territori, a més de disposar d’un espai per empreses adherides a la marca Empordà.

Julio Rico i Joan Loureiro firmant el conveni

El director de La Santa, Julio Rico, diu que l’objectiu de l’esdeveniment és desmarcar-se de la resta de mercats d’estiu tot esdevenint un reflex de l’entorn donant a conèixer empreses, productors i experiències locals. Per a Rico “el fet de tenir el Consell Comarcal del Baix Empordà com a partner que ens aporta coneixement i operadors del territori és la peça que faltava per acabar de donar un to autòcton a La Santa”.

Una col·laboració que també forma part de l’aposta que fa el Consell Comarcal per realçar els emprenedors i les empreses privades del territori que, tot i el sotrac de la crisi derivada del Covid19, segueixen emprenent projectes a la comarca. Pel President del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, és important: “estar al costat d’emprenedors i de les empreses privades en situacions difícils com les que estem vivint, els hem de donar suport perquè amb les seves iniciatives valentes ens ajuden a dinamitzar la comarca”.

El Vicepresident i Conseller de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Dilmé, ha destacat que “de seguida vam accedir a formalitzar aquest conveni, i ens agradaria traslladar-lo a altres empreses i iniciatives. Qualsevol emprenedor o empresa adherit a la marca Empordà que necessiti o vulgui fer una col·laboració amb l’administració estem oberts per parlar-ne”.

La Santa, que se celebra en el Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, tindrà lloc del 17 de juliol al 30 d’agost.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *