Festival de la Porta Ferrada, del 5 al 22 d’agost

El festival de Sant Feliu de Guíxols incorpora nous artistes, manté una part de la programació i ajorna propostes per l’edició 2021

La promotora The Project i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han reestructurat el Festival de la Porta Ferrada per adaptar-lo a la realitat de la Covid-19.

El degà dels festivals d’estiu presenta una programació que arrancarà el 5 d’agost i es tancarà el penúltim cap de setmana d’agost.

Respecte a la programació inicial, s’hi incorporen Stay Homas, Miguel Poveda, Ara Malikian, Andrea Motis, Sopa de Cabra i Els Amics de les Arts.

Es mantenen Albert Pla, Los Secretos + Coque Malla, Nil Moliner, Arnau Griso, Jethro Tull, Amaral i Manel.

I s’han ajornat fins a l’edició 2021, els concerts de Jamie Cullum, Ben Harper & The Innocent Criminals, Simple Minds, Bad Gyal, Leiva, Kool and The Gang, God Save The Queen i Damaris Gelabert.

També s’ha creat un cicle de música en petit format amb artistes de la ciutat i l’entorn.

Alhora, durant aquesta edició gaudirem d’un cicle de música en petit format que tindrà lloc a l’escenari de la Plaça Abadia, protagonitzat per artistes del nostre entorn.

Es posaran a la venda 14.000 entrades i s’alternaran dos espais: Guíxols Arena i la Plaça Abadia. “Hem dissenyat dos espais a on el públic es trobarà amb totes les comoditats que donen els recintes a l’aire lliure i només s’haurà de preocupar de gaudir dels seus artistes preferits. Ja ens encarregarem des de l’organització de vetllar pel seu benestar mantenint en tot moment els protocols que exigeix aquesta crisi sanitària. Totes les entrades seran amb seient numerat per garantir les distàncies reglamentàries i disposarem de servei de menjar i beure amb un amplíssim village”, han explicat des de l’organització.

Guíxols Arena es converteix en l’escenari principal

L’espai “gran” de Porta Ferrada, esdevé aquest any la seu principal del festival. Amb un disseny especial, adequat a les circumstàncies, tindrà caire d’Auditori per a capacitat de no més de 800 espectadors distribuïts entre platea i grada, aconseguint una proximitat a l’escenari des de qualsevol ubicació que el fa un espai excel·lent.

Els espectadors gaudiran de serveis d’aparcament, zona Village amb Food Trucks, serveis sanitaris, i zona de begudes.

Espai Plaça Abadia. Imatge de Xavier Casals.

L’Espai Plaça Abadia, antiga seu del festival, tindrà un aforament màxim de 400 espectadors i en ell es desenvoluparà el cicle de música clàssica i els concerts en acústic d’artistes locals. Aquest espai disposarà de servei de restauració i serveis sanitaris.

Podeu veure tota la programació clicant damunt la imatge.

Les entrades adquirides pels concerts ajornats fins a l’edició 2021, seran vàlides per la nova data. L’organització demana que es mantinguin les localitats i, si no es pot assistir al concert en la nova data, es demani la devolució de l’import amb un termini màxim de 14 dies (màxim fins al 21 de juny).

També es pot demanar la devolució dels diners del concert d’Albert Pla si no es pot assistir a la nova data d’aquest estiu (màxim fins al 21 de juny).

L’import de les entrades dels concerts cancel·lats es retornarà automàticament en el termini d’una setmana en el mateix mètode de pagament.

El festival també es posarà en contacte amb els espectadors que mantinguin les entrades per aquest estiu, per a fer-los arribar les noves entrades i noves condicions d’accés.

Per a qualsevol consulta, es pot fer arribar un correu electrònic a ticketing@theproject.es.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.