Novetats discogràfiques setmana del 8 de juny

Iniciem setmana i presentem les novetats arribades aquest dilluns. Aquesta setmana son 71 nous temes que ja roden al 102.7.

Català

Arrenquem repassat el més nou del panorama musical en català. Feia exactament quatre anys que no teníem notícies de Buffetlibre. Una gira de comiat va portar el nom a sales i festivals de tot el país, però a la fi de 2019 hi va haver una sessió de retorn que va ser la primera d’una nova llista que s’anirà ampliant a poc a poc.
Però no el que no esperàvem era una nova producció de l’artista barceloní. En aquest cas es tracta d’un remix d’un dels seus temes favorits, “CAIC”, del cantautor català Ferran Palau. El resultat acontentarà fans d’un i d’un altre, perquè manté tota la màgia de la cançó original.

Buffetlibre feat. Ferran Palau – Caic

Amb un parell d’àlbums a l’esquena, Espectres, reconfigurat com a trio rocker, retornen després de quatre anys de silenci discogràfic amb un nou EP astral: Banana sideral (La catenària, 2020). Avui n’estrenem el senzill d’avançament, un ‘Modern’ amb molta canya i molta sàtira.

Espectres – Modern

Tanquem l’apartat català amb el grup palmesà liderat per Pep Suasi que avança ‘A la llum de la lluna’, el primer senzill del disc que veurà la llum definitivament a finals d’estiu. Que triomfi l’amor (RGB, 2020) serà el quart àlbum discogràfic de la banda palmesana liderada per Pep Suasi, també conegut pel seu antic projecte Fora des Sembrat.

Mon hispà

Repassem les novetats en castellà que han arribat aquest dilluns. Funambulista i Marta Soto recorden ‘La vida de antes’ una cançó que convida a la reflexió, especialment en aquests moments. ‘La vida de antes’, és un dels temes de “El observatorio” -el darrer treball discogràfic de Funambulista-, en forma de col·laboració amb Marta Soto. Aquí la tenim:

Funambulista ft. Marta Soto – La Vida De Antes

David Bisbal ens regala ‘Si tu la quieres’, en versió tropical, en el dia del seu aniversari. Trompetes, saxo i ritme acompanyen David Bisbal en la seva cançó quan ha bufat 41 espelmes, un tema que ja té tres versions pel moment.

David Bisbal, Aitana – Si Tú La Quieres

Internacional

Anem a repassar l’acualitat més internacional. El mercat anglo-saxó ens porta les seguents novetats:

Feia molt de temps que esperàvem aquest moment. En concret, des de mitjans de novembre de 2019, quan Harry Styles va llançar una de les primeres cançons del que seria el seu nou àlbum, ‘Fine Line’, anomenada ‘Watermelon Sugar’, i deixant-nos, impossible negar-ho, amb un dubte existencial coneguda com ¿què significa exactament aquesta cançó? Dons pel que diuen tant cançó com videoclip son dels que no deixen indiferent… Jutgeu vosaltres mateixos:

Harry Styles – Watermelon Sugar

Pretenders presenten ‘Did not want to be this lonely’. Amb aquest ja són cinc els singles que hem conegut del nou disc de The Pretenders. Did not Want To Be This Lonely és el nou avançament de ‘Hate For Sale’, l’àlbum de la banda que arribarà el 17 de juliol i des que ho anunciaren és un dels més esperats d’aquest any. El videoclip arriba amb estètica de còmic.

Pretenders – Didn’t Want To Be This Lonely

Altres novetats remarcables son les de Lady Gaga en companyia de Blackpink que ens porten un tema anomenat ‘Sour Candy’. També te nou treball Lenny Kravitz, es titula ‘Ride’. Gregory Porter ens segueix encisant ara amb un senzill anomenat ‘Phoenix’ i Cigarettes After Sex ens porten un treball amb el títol de ‘You’re All I Want’

Be amics, esperem que hàgiu passat una bona estona repassant les novetats de la setmana. D’aquí 7 dies hi tornarem. Cuideu-vos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.