La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro reactiva el servei de préstec amb cites prèvies

Es poden recollir documents disponibles al catàleg Argus i Ubicació Castell-Platja d’Aro però encara no funciona el servei interbibliotecari

El servei de préstec de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro, a partir d’avui, torna a funcionar però amb limitacions. És obligatori l’ús de la mascareta i cal seguir les instruccions del personal de la biblioteca.

Durant aquesta fase de reactivació del servei, que s’ha fet coincidir amb l’entrada en vigor de la fase 2 de la desescalada, no es pot accedir a les instal·lacions que, des de l’inici de la pandèmia, han restat tancades al públic. L’equipament ha mantingut operativa l’atenció telefònica i per correu electrònic i ha redirigit la seva activitat a les xarxes socials amb concursos, recomanacions i altres informacions d’interès ciutadà.

Els usuaris i usuàries poden consultar al catàleg Argus els documents que consten com a disponibles a la biblioteca i es poden encarregar a través del telèfon 972825491 o el correu electrònic biblioteca@platjadaro.com. Un cop la biblioteca els té preparats per a la recollida, assigna una hora per anar-los a recollir.

El servei de préstec es presta a l’entrada del centre i s’assignen cites prèvies els dilluns, dimecres i divendres de les 10 a les 13 h i els dimarts i dijous de 16 a 20 h. La biblioteca reserva franges de deu minuts per a cada cita prèvia i es prega als usuaris i usuàries que siguin puntuals per a no coincidir amb la següent cita.

Per a la devolució dels documents prestats no cal cita prèvia i només cal respectar el torn. Un cop feta la devolució els documents es posen en quarantena un parell de setmanes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *