“Tenim el poder!!!” Pregó dels Carnestoltes 2020 davant les colles de Castell-Platja d’Aro

A l’espera d’escoltar el Pregó de Dijous Gras que llegiran des del balcó de l’Ajuntament a partir de les dotze del migdia, a continuació, us transcrivim literalment el pregó que han pronunciat els Carnestoltes 2020, adreçat a totes les colles locals, després de sorprendre a tothom amb unes disfresses que s’han mantingut en secret fins a l’últim moment:

Bona nit Platja d’Aro!!!

Soms els reis TATE KANAREWA i TUYUCA RACHINI de la Colla Anem de Conya, la millor colla del món.

Primer de tot, us volem agrair a totes les colles i a l’ajuntament que ens permeteu fer el canvi de tributs i engegar aquest carnaval 2020, avui i aquí.

És emocionant començar aquesta aventura de ser reis Carnestoltes davant tota la gent que més viu el Carnaval, davant tots vosaltres.

Moltes gràcies a la reina i rei Collonuts per traspassar-nos la vara del regnat, que tan bé han portat durant aquest darrer any.

“Collaaaa, tenim el poder!!!!!!!!”

La veritat és que fa respecte ser reis (i novatillos) darrere una colla mítica a Platja d’Aro com són la Colla Collonuts. Però a nosaltres tampoc ens falten els “collons” per aguantar tota la marxa, i menys, amb aquesta colla que ens acompanyarà a tot arreu i que ells també SÓN COLLONUTS.

Només podem dir que mirarem d’estar a l’altura de les 42 reines i reis que han portat aquesta vara abans que nosaltres, i portarem festa i marxa mentre el cos ens aguanti.

Perquè el que voleu és festa i marxa, no???
Doncs que comenci la festa!!! I per cert, autoritats tapeu-vos les orelles. ”El agua para las ranas”!!! (comentari vinculat a la prohibició, des d’aquest any, de beure alcohol a les rues de la Vall d’Aro). Aprofiteu aquesta nit que avui no us podran desqualificar!!!!!
Així doncs donem TOTS el tret de sortida a aquest carnaval 2020?

QUE COMENCI EL CARNAVAL 2020!!!!!!!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.