Diumenges familiars i nadalencs a S’Agaró

Totes les activitats es faran a la Plaça Sant Pol

En els darrers anys, el teixit comercial i empresarial de S’Agaró amb el suport de l’Ajuntament han potenciat diferents celebracions al llarg de l’any per dinamitzar el nucli i atraure nous visitants.

Els pròxims dos diumenges, 15 i 22 de desembre, la Plaça Sant Pol acollirà diferents activitats originals i tradicionals per a totes les edats. Totes les activitats de la programació de Nadal a S’Agaró són gratuïtes.

Aquest diumenge, de les 11.30 a les 13.30 h, es farà un taller de sorres de colors amb motius nadalencs que s’acompanyarà d’animació musical.

El següent diumenge, a 48 hores per fer cagar el Tió a totes les llars, els més menuts podran fer cagar el Tió de S’Agaró i endolcir el matí amb xocolata desfeta. L’activitat s’allargarà de les 11 fins a les 13.30 h.

Aquest Nadal, a S’Agaró, també s’han ampliat els espais ornamentats amb llums de Nadal i, des de l’inici de la campanya, el Tió acompanyat d’un arbre de Nadal, presideixen l’eix comercial.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *