Prop d’un miler de patinadors a la Pista de Gel durant el pont

Com a novetat, també s’han posat en marxa classes per adquirir nocions de patinatge

De dia i de nit, la Pista de Gel de la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro ha estat una de les atraccions nadalenques més destacades del pont a la Vall d’Aro.

Més de 900 patinadors i patinadores de totes les edats acompanyats de familiars i amics han aprofitat el primer període festiu de les Festes per lliscar damunt del gel durant una estona.

Els visitants han pogut escollir entre la modalitat de 30 minuts (4 euros) i 60 minuts (7 euros). El preu també inclou el lloguer dels patins. És obligatori l’ús de guants durant l’activitat i, si no es porten de casa, també es poden comprar a la mateixa pista.

Amb diverses millores respecte a la primera edició de la Pista de Gel per oferir una experiència més màgica i espectacular, enguany, s’han posat en marxa cursets per adquirir nocions bàsiques de patinatge sobre gel per a totes les edats. El preu de les classes són 3 euros addicionals afegits al preu d’entrada per a grups de fins a 10 persones com a màxim. També es fan classes individuals.

Fins al 20 de desembre, la pista només obre els caps de setmana. A partir del 20 de desembre obrirà cada dia. També existeixen diversos descomptes. Teniu més informació sobre la pista aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.