Pista de gel gratuïta aquest dissabte per donar el tret de sortida a la campanya de Nadal

Dissabte també es farà l’encesa de tota la il·luminació nadalenca

Aquest dissabte, a partir de les 17 h, arranca la programació nadalenca amb l’obertura de la Pista de Gel a la Plaça dels Estanys. Fins a les 21.30 h, la pista serà gratuïta.

La segona edició de la Pista de Gel estrena nou emplaçament, al costat del Parc d’Atraccions Pp’s Park (l’any passat estava a l’interior del parc) i obrirà els dies 30 de novembre i 1, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15 i del 20 de desembre al 6 de gener, tots els dies laborables a partir de les quatre de la tarda i la resta de dies a partir de les onze del matí. La pista sempre tancarà a les 21.30 h.

Igual que l’any passat, la pista de gel funcionarà amb accions de col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Platja d’Aro, l’associació de restauració i oci, l’associació de comerciants de s’Agaró, el Mar dels Nens, el Pessebre vivent de Castell d’Aro i Pp’s Park.

Es lliuraran vals promocionals i descomptes especials entre comerços i entitats. A més, es convidaran a totes les escoles de la població a patinar de franc a la pista dins del seu horari lectiu.

Dissabte també es farà l’encesa de la il·luminació de Nadal, amb noves llums a diferents espais del municipi, i del Túnel de Llum i Música en el carrer Miramar a les 19 h. A la vegada, també es posa en marxa en Gran Sorteig de Nadal amb un cotxe i altres premis en joc.

A partir de les 18 h, les bandes musicals d’animació Xaranga Damm-er, Los Labradores i Band The Band desfilaran per tot l’eix comercial.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.