Castell-Platja d’Aro recull 8.560 quilos d’aliments i solidaritat en el Gran Recapte

La recollida solidària es va fer els dies 22 i 23 de novembre

Avui hem conegut el balanç del Gran Recapte d’Aliments, dels dies 22 i 23 de novembre a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Des de l’Ajuntament han explicat que, en aquesta edició del Gran Recapte, s’han aconseguit 8560 quilos d’aliments, una quantitat que ha anat a la baixa en els darrers anys a la campanya de tardor. Respecte en el Gran Recapte de l’estiu passat, la quantitat recollida ha estat superior.

Els aliments bàsics que es van recollir com oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina o pasta, que permeten garantir una correcta alimentació dels beneficiaris, s’han destinat al Banc d’Aliments del municipi per ajudar a les famílies locals que es troben en situació de vulnerabilitat.

Des del consistori agraeixen la participació dels supermercats del municipi que hi van prendre part (Spar Platja d’Aro i Castell d’Aro, Mercadona, Caprabo, Aldi, Valvi S’Agarò, bonÀrea, Lidl i Carrefour) així com dels més de 120 voluntaris de fins a 80 anys (la majoria persones de la població) que van apuntar-se en els diferents torns, Protecció Civil, empreses i entitats que també han donat suport a l’acció.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.