9 restaurants ofereixen La Cuina del Bolet

La nova campanya gastronòmica de Castell-Platja d’Aro s’allargarà fins al 8 de desembre

Des de divendres passat està en marxa una nova campanya gastronòmica a Castell-Platja d’Aro. Es tracta de ‘La Cuina del Bolet’, una iniciativa a la qual s’han adherit nou establiments de la població.

Fins al 8 de desembre, cada restaurant ha incorporat a la seva carta una proposta gastronòmica on els bolets són els protagonistes, amb una forquilla de preus que oscil·la entre les 11,50 i 17,90 euros.

Aquest és el menú de plats i restaurants que conformen la campanya:

. Arròs i Peix – paella de botifarra de perol amb bolets de temporada

. Bon Dia – galta de vedella estofat amb bolets i timbal d’arròs blanc amb bacon

. Ca La Pepa – bolets amb rovell d’ou i cansalada Joselito

. Can Poldo Hotel Costa Brava – saltats de ceps amb parmentier de patata i ou escalfat

. M&M – variat de bolets amb escuma de bolets i ou fregit

. La Tisana – remenat de rovellons

. Paparazzi – ou estrellat amb bolets del bosc, crema de foie i patata confitada.

. TheGrill BB – saltejat de bolets amb pop i tocs de pernil ibèric de gla.

. Victoria – pappardelle amb crema de bolets i trufa.

La campanya gastronòmica de ‘La Cuina del Bolet’ està organitzada per AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.

Al llarg de l’any, la població organitza diferents accions vinculades en la gastronomia com les campanyes de ‘La Cullera i el Bacallà’ i ‘Faves i Pèsols’ o la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Xics Gastronòmic.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *