Novetats discogràfiques setmana del 18 de novembre

Arranquem aquesta freda setmana amb 37 noves incorporacions a la nostre discoteca.

Ens segueixen arribant bones nadales de la mà d’artistes de primera fila. Jonas Brothers i Alessia Cara son dos bons exemples, així com un altre senzill del darrer àlbum de cançons de Nadal de Robbie Williams, en aquest cas en companyia del Gran Brian Adams. El tema porta per nom ‘Christmas (Baby Please Come Home)’ i sona així:

En el panorama català ens arriben dos treballs de Rampaire. Rampaire és un projecte musical del músic i artista visual ampostí Alfred Porres, que acaba de publicar Pedretes, un EP amb 5 temes, editat per Microscopi. També hem rebut els darrers treballs de Graut amb ‘Hores sense fi’ i Anais Villa amb ‘Friccions. La cantautora bagenca avança el primer senzill del seu últim treball discogràfic en solitari.

Marshmello

Marshmello ha llançat el seu últim single “Tongue Tied”, amb Yungblud i Blackbear, amb un vídeo musical apocalíptic.

El clip està dirigit per Christian Breslauer i protagonitza Joey King de The Act com a jove rebel en un món distòpic que, juntament amb Yungblud, Marshmello i Blackbear, ajuda a alliberar un grup de refugiats i lidera una revolta contra militants del govern.

Taylor Swift també ens arriba amb dues estrenes a l’hora. Tot i que l’àlbum “Lover” de Taylor Swift no va tenir singles que resultessin grans èxits com els seus anteriors treballs, ara, la cantant acaba de publicar una nova versió del single que li dóna nom a el disc juntament amb ni més ni menys que Shawn Mendes. Paralelament ens presenta ‘Beautiful Ghosts’, el seu darrer treball en solitari i part de la banda sonora de la pelicula ‘Cats’.

Més novetats destacades: Ozzy Ousbourne ens presenta ‘Under the Graveyard’, Iggy Azalea ens porta ‘Lola’, el seu nou single i ho fa acompanyada d’Alice Chater. Les artistes fusionen el trap amb el llatí i samplegen ‘Mambo italià’.

També hem rebut aquesta setmana la cançó que representarà a Espanya al festival d’Eurovisió Junior. Un tema de la jove Melani Garcia que porta per nom ‘Marte’.

I això és tot per avui amics. Molta música per portar-vos les 24 hores el millor del panorama nacional i internacional. Gràcies per seguir-nos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.