Primer cap de setmana d’Oktoberfest multitudinari

El recinte de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro reobrirà el pròxim cap de setmana

La Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro ha rebut milers de visitants durant el primer cap de setmana de la Festa de la Cervesa, especialment a partir de mitja tarda, quan els estands i el pati de taules i cadires del centre s’omplen de gom a gom per a gaudir de l’ambient, els espectacles i l’animació així com provar la trentena de marques de cervesa i l’ampli assortiment d’entrepans i altres menjars que ofereixen els establiments i productors participants.

Divendres al vespre es va fer la punxada del primer barril i el recinte firal ha obert cada dia des de les 12.30 h fins a la 1 de la matinada, llevat d’aquest diumenge que va tancar a les onze.

Hi han actuat els grups The Country Revival Farmers, Stop 80 (que han fet versions), la Xaranga Marxa Attacks, la Brass The Gitano Band, La Banda del Drac, Bufant Fort Street Band i el Conjunt Boogie-Woogie.

El nou sistema de gots reutilitzables també funciona molt bé i, un any més, s’ha posat a la venda la tradicional gerra commemorativa.

Superat el primer cap de setmana, la 32a Oktoberfest platjarenca tornarà a obrir divendres al migdia amb una programació d’espectacles i animació, en alguns casos, diferent de la que s’ha vist en els primers dies.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.