Divendres comença l’Oktoberfest de Platja d’Aro

Des de dilluns s’estan duent a terme els treballs de muntatge dels estands i el recinte

La Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro ja està immersa en el procés per transformar-se, durant un parell de setmanes, en l’escenari de la tradicional Festa de Tardor de Castell-Platja d’Aro que, enguany, arriba a la 32a edició.

Els establiments participants estan muntant i posant a punt els seus estands mentre la brigada municipal i altres empreses de serveis enllesteixen tota la infraestructura necessària.

L’Oktoberfest platjarenca arrancarà, oficialment, divendres al vespre amb la tradicional punxada del primer barril a càrrec de les autoritats locals. El recinte firal obrirà aquest cap de setmana i el següent.

Durant les sis jornades, s’espera una afluència d’uns 25.000 visitants que podran degustar una trentena de marques de cervesa, també de productors artesanals, i un ampli assortiment de menjars. La programació d’actuacions en directe i l’animació són un altre dels plats forts de l’esdeveniment.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *