Nou reconeixement a la qualitat de vida i de l’espai urbà

Castell-Platja d’Aro ha aconseguit novament 3 flors d’honor que acrediten el municipi amb el distintiu de Vila Florida

La població ha renovat, un any més, el guardó de Vila Florida que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. Ho ha fet aconseguint 3 Flors d’Honor, d’un màxim de 5, que concedeixen els promotors del moviment. Des de l’any 2016, el municipi es manté en la mateixa puntuació.

“Castell-Platja d’Aro, com a municipi turístic, afronta les tasques d’enjardinament com un element de millora de la qualitat de vida dels seus residents, així com un atractiu i reclam turístic. El municipi ha buscat des de sempre, oferir al visitant un entorn en consonància amb el paisatge natural que els envolta. Ho constata la qualitat mediambiental del Parc Central dels Estanys, el camí de ronda i la senyalització d’espècies en l’itinerari de les fonts”, segons expliquen els organitzadors del certamen.

Acte de lliurament de guardons Viles Florides 2019

En representació de la població a l’acte de lliurament del guardó, que s’ha celebrat a Lloret de Mar, hi han assistit el regidor, Josep Amat, i la regidora, Pilar Ferrero.

Cap localitat ha estat distingida amb la màxima puntuació de les 5 Flors d’Honor. 13 poblacions han aconseguit 4 Flors d’Honor, 53 municipis 3 Flors d’Honor, 57 municipis 2 Flors d’Honor i 10 municipis 1 Flor d’Honor.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.