Cap de setmana de molt motor a Platja d’Aro

Dissabte se celebra el Retro Motor – Memorial Ralf Kosidlo i el 5è Raid Moto Off-Road

Pels aficionats al món del motor, aquest serà un dissabte molt complet a Platja d’Aro perquè coincideixen dos esdeveniments destacats.

El Clàssic Motor Club Vall d’Aro organitza la 22a edició del Retro Motor Ralf Kosidlo, un dels grans esdeveniments de la tardor a Castell-Platja d’Aro.

Retro Motor Ralf Kosidlo 2018

Entre les nou del matí i les set de la tarda, l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro acollirà més de 10.000 metres quadrats d’activitats dedicades al món del motor i vehicles d’època. S’intal·laran un centenar d’estands de compra, vendre i d’intercanvi, es farà la tradicional Descarregada del Vehicle d’Època. També s’espera una bona afluència de vehicles clàssics anteriors a l’any 1985. Podeu trobar més informació aquí.

El Raid 2018 a Platja d’Aro

D’altra banda, a la zona de Riuet a la Platja Gran de Platja d’Aro, serà l’escenari de sortida i arribada del 5è Raid Moto Off-Road “Open” Trans Costa Brava 2019.

Una prova on la navegació amb Track i la Regularitat són l’essència. L’esdeveniment no és competitiu i combina l’aventura, el turisme, les experiències i gaudir de la moto des del minut zero. Aquesta edició inclou diferents novetats com una ruta amb nous trams amb 2 etapes de 100 quilòmetres, la sortida des de la Platja Gran de Platja d’Aro (fins ara tenien el parc tancat davant el Palau d’Esports i Congressos) o la recuperació del control de pas per dinar a mitja ruta.

El parc tancat del Raid estarà situat davant del Club Nàutic Port d’Aro i els participants sortiran entre les vuit i les nou del matí. S’espera que tornin entre les sis i les set de la tarda. Més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.