Diada remullada a tot arreu

Parlaments, ofrenes, música i paraigües són els protagonistes d’aquest 11 de setembre

La Diada a la Vall d’Aro ha començat a primera hora del matí amb l’ofrena floral a la Tomba del President Josep Irla en el Cementiri de Sant Feliu de Guíxols.

L’Orquestra de Cambra de la ciutat ha interpretat algunes peces i a l’acte hi han assistit diferents personalitats polítiques de la demarcació en representació de les institucions. Diversos ciutadans també s’han sumat a la celebració.

A mig matí, a Castell d’Aro, s’ha fet l’ofrena floral i l’homenatge al que fou President de la Generalitat, Lluís Companys, a la plaça que porta el mateix nom. Ha estat la primera Diada amb Maurici Jiménez com alcalde i sota el govern del tripartit del Partit dels Socialistes de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya i la Vall d’Aro en Comú.

L’ofrena ha anat a càrrec de Maurici Jiménez (PSC), Montse Rovira (ERC), Pedro Torres (La Vall d’Aro en Comú), Sònia Sànchez (SOM) i Joan Giraut (JUNTS). Ciutadans no ha assistit a l’acte. Pel mal temps, els parlaments i el concert s’han fet a l’Antic Casino. Altres regidors i regidores de les diferents formacions han estat presents a l’acte així com nombrosos veïns i veïnes. La Policia Local i la Coral Vall d’Aro també han participat en l’esdeveniment.

A Santa Cristina d’Aro, els actes de la Diada es fan al vespre, a partir de les 20.15 h a la Plaça de l’1 d’Octubre, amb un recital, parlaments, havaneres i una exhibició castellera. Més informació aquí.

La Diada a Calonge

Pràcticament tots els municipis celebren activitats relacionades amb la Diada. A Palafrugell, per la pluja, han suspès l’acte institucional.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.