32 expositors a FiraFan de Platja d’Aro

L’esdeveniment se celebra aquest diumenge entre les 11 i les 21 h en el Palau d’Esports i Congressos

Aquest diumenge arriba la setena edició de FiraFan Platja d’Aro, la fira de col·leccionisme freak.

Una trentena d’estands del món del col·leccionisme de cinema i televisió, còmic, música o videojocs oferiran els seus articles i propostes a la pista central del Palau d’Esports i Congressos.

L’entrada és gratuïta i el certamen, segons expliquen des d’Arocinema Associació, “esdevé la gran festa i cita de l’estiu de la cultura popular i freak a la Costa Brava”.

Les principals novetats d’aquest 2019 són l’ampliació del recinte firal i expositiu amb un passadís més o la creació de la mascota de FiraFran que es diu Frida Fan, un personatge femení amb cap de calavera i passió per la
cultura popular.

FiraFan 2018

La fira ocupa 170 metres lineals i es fan dos tallers gratuïts de dibuix Manga per a nens i nenes a càrrec de Marisa Martínez. En la línia d’altres anys, a més, hi haurà espais de dinamització de jocs de taula i de videojocs clàssics per públic de totes les edats. Des de l’any 2017, els autors locals Pawel i Musclu, també coneguts com a Lápices Muswel, presentaran la seva tercera novel·la gràfica Musweleana, en un estand on es podrà comprar i conversa amb ells, ara dedicada als acudits més àcids i irreverents en un recull que els autors han qualificat com “una sèrie de despropòsits”.

Més informació sobre FiraFan aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *