S’Agaró estrena La Industrial Market

Fins diumenge s’hi pot trobar gastronomia, música en directe i DJs, activitats familiars, performances, compres i oci

Cada dia de les sis de la tarda fins a la mitjanit, el parc de Sant Ramon de S’Agaró es converteix en un punt de trobada pels amants de la gastronomia, la música en directe, el lleure i els markets d’estiu amb una oferta diversificada.

Avui ha nascut La Industrial Market, que obrirà fins diumenge amb entrada gratuïta. L’esdeveniment l’organitza La Industrial Markets & Events amb el suport i col·laboració d’AROimpulsa-regidoria de Promoció Econòmica, l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou, Heineken, Centre Porsche Girona, Nauticas Metropol i Ladrón de Manzanas.

El market ocupa un espai de 7.000 m2 amb 2.000m2 d’aparcament lliure. El programa inclou, entre altres propostes, el show diari i solidari del Magic Andreu (20 h) i les actuacions en directe de la rumba de Toni Cayena (l’actuació ha començat a les vuit), el clowns Be Water My Friend i les versions rock de Litus 3 (divendres a les 19 h i 21.30 h, respectivament), la sessió vintage de Robert de Palma DJ (dissabte a les 21.30 h) i el pop-rock de Veil (diumenge a les 21.30 h).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.